Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepsza część

Zans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Która według Was to najlepsza część Heroes'ów ? Grałem w Heroes III,V.

Zastanawiam się nad kupnem Heroes VI . Opłaca się ?

1347124469-U687933.png

Opublikowano

Jednak najlepsza jest HoM 3 . moja najlepsza gra z dzieciństwa według mnie .

Jeśli jesteś fanem tej serii bez wachania możesz kupić.

Bywalec
Opublikowano

Heroes III Wiadomo kiedyś miło się przy niej spędzało czas teraz to nie to samo ;/

Co do Hero VI jak podobały ci się III i V to VI też ci się spodoba

Opublikowano

Moim zdaniem Wszystkie dzieła 1 do 6 złotej edycji są zajebiste grałem we wszystkie częsci i powiem tylko jedno zacznij od początku i skoncz na samym koncu:D

Opublikowano

Najlepsza piateczka + Tribes of the East i Hammes of Fate. Jak ktos nie ma szostki to polecam kupic. W dodatku sie pochwale ze to jest jedyna gra ktora kupilem a nie pobralem :).

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Dla mnie 3 najelpsze macie jakąś stronkę żeby pobrać?

Smoke Weed.
Witam, jak gram to można spotkać mnie pod nickiem CrossOver. ;)

cfe8e074dd.jpeg

Jp ekipa czeka na braci swych!

Opublikowano

dzikie hordy i kuźnia przeznaczenia, chyba tylko te. ja najlepiej wspominam heroes 3 :):)

Opublikowano

Oczywiście Heroes III, najlepsza część.

IV nie jest zła, tak samo V. Ale VI to całkowita porażka, wg. mnie, ponieważ pomieszali kreatury w zamkach, niektórych nawet nie ma... :/

Opublikowano

Głupie pytanie :P

Oczywiście że 3 ! ! !

Aczkolwiek 4 i 5 też mi się podobała ale to już nie ten klimat - nie te wspomnienia - nie ta historia.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

III jest najlepsza bez dwoch zdan a V jest tez nie najgorsza chociaz tez sie w nia przyjemnie gra, ale IV i VI to poprostu totalne dno. kiedys bylem w empiku i se heroesy kupic chcialem i wzielem tansze jak debil ;/ czyli IV a moglem wziasc dzikie hordy, zalowalem ale se uzbieralem i kupilem. w IV gram jak juz mi sie wszystkie gry nudza :D a VI ma kumpel i jak u niego jestem to musze w to grac bo on jest maniakiem Tej i tylko wylacznie Tej czesci, twierdzi ze reszta to badziew, zwlaszcza III, ale tak jest jak sie na grafe patrzy nie na grywalnosc :D

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

A do Heroes'ów V są dodatki ? Jeśli tak to proszę o wymienienie.

Dzikie hordy, Tribes of the East Hammes of Fate.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...